Cazare Transfagarasan

Posted: martie 18, 2012 by corneliuesanu in Turism
Etichete:, ,
cazare transfagarasan

cazare transfagarasan

In jud Arges se afla soseaua DN7C bine cunoscuta ca si Transfagarasan. An de an turisti din toate colturile tarii dar chiar si din tari straine vin aici pe Transfagarasan pentru a beneficia de aerul curat, linistea si puritatea muntilor Carpati.

Orice turist ajuns pe Transfagarasan isi doreste sa petreaca cateva zile in aceasta zona si astfel are nevoie de o pensiune/hotel pentru a innopta. Am realizat astfel o selectie pentru cele mai bune unitati de cazare din zona Transfagarasan, sper sa le fac viata mai usoara celor care iubesc natura si isi doresc liniste pentru concediul perfect.

Cazare Transfagarasan:
Pensiunea Dealu Insorit
Pensiunea Gura de Rai
Pensiunea Dracula
Pensiunea Dor de Munte
Hotel Valea cu Pesti
Hotel Vidraru

Recomand cu caldura pensiunile Dealu Insorit si Gura de Rai datorita asezarii acestora in mijlocul naturii, departe de zgomotul soselelor. Nu au restaurant propriu, deci nu sunt ideala pentru cei care doresc doar sa stea o noapte si apoi sa calatoareasca mai departe, sunt ideale pentru turistii care doresc 3-5 zile de liniste in mijlocul naturii, unde poti sa-si prepare singuri mancare cu produse naturale de la taranii din zona si pot gusta tuica traditionala de Arges.

Pentru cei care doresc o pensiune in cae sa petreaca cateva nopti insa doresc dimineata sa primeasca micul dejun si de asemenea sa poata servi orice masa in cadrul pensiuni, recomand Pensiunea Dracula. 3 stele bine meritate, camerele sunt doatate fiecare cu baie proprie cu
asternuturi si mobila noua. Pe deasupra au si internet gratuit in toata pensiune, astfel pentru cei care isi doresc o vacanta linistita dar nu vor sa piarda legatura cu afacerea lor, Pensiunea Dracula este destinatia perfecta. Restaurantul este incapator iar mancarea de cea mai buna calitate.

Pensiunea Dor de Munte, aflata in Corbeni este de asemenea o pensiune pe care o recomand se afla la 50 de m de sosea si zgomotul este mai putin, insa ce imi place este curtea imensa din spatele pensiuni unde te poti bronza, cele doua terase pentru gratar si loc cat vrei pentru
un foc de tabara.

Turistii mai pretentiosi au posibilitatea de a petrece cateva zile de neuitat la Hotelul Valea cu Pesti, situat chiar pe marginea Barajului Vidraru. Hotelul are 4 stele, piscina interioara cu vedere la lac, sauna, jacuzzi, biliard, mese de tenis si pista de popice. Servirea este ireprosabila camerele curate si mancarea deosebita face sa merite din plin cei aproape 50 de EUR pe care trebuie sa-i scoateti din buzunar pentru o noapte de cazare la Hotelul Valea cu Pesti.

In cazul in care doriti sa petreceti o noapte in varful muntilor, recomand cabana Cota 1200 situata la Piscu Negru, o recomanda deoarece aici puteti sa mancati cea mai buna ciorba de burta de pe toata Valea Argesului.

Sunt mult mai multe unitati de cazare pe Transfagarasan, insa am incercat sa selectez pe cele mai bune in functie si de bugetul fiecarui turist.

Lasă un comentariu